Σπιτικό Παγωτό Κρέμα !!!
Mailing list

Δώστε μας το e-mail σας και μείνετε ενήμεροι...

Είσοδος μελών

English  
15/11/2018 10:22

Σπιτικό Παγωτό Κρέμα


Υλικά

  • 1 κουτί Morfat σαντιγύ
  • 1 γάλα εβαπορέ
  • 1 γάλα ζαχαρούχο
  • 1 πακέτο μπισκότα πτι μπερ (προαιρετικά)

Εκτέλεση

  • Χτυπάμε με το μίξερ πολύ καλά τη σαντιγύ Morfat για περίπου 8-10 λεπτά, ώσπου να γίνει αφράτη.
  • Ρίχνουμε μέσα στη σαντιγύ λίγο λίγο εναλλάξ το γάλα εβαπορέ και το ζαχαρούχο.
  • Χτυπάμε το μίγμα για περίπου 5 λεπτά.
  • Σε μια φόρμα βάζουμε μια στρώση πτι μπερ, μετά ρίχνουμε το μίγμα και τέλος από πάνω προσθέτουμε ακόμη μια στρώση πτι μπερ.
  • Το βάζουμε στην κατάψυξη.
  • Μετά από 4 τουλάχιστον ώρες είναι έτοιμο να το απολαύσετε!


Tips

Αν επιθυμούμε μπορούμε να λιώσουμε κουβερτούρα και να τη ρίξουμε στο τέλος πάνω από τη στρώση πτι μπερ. Επίσης, μπορούμε να προσθέσουμε μέσα ξηρούς καρπούς. Αν επιθυμούμε να έχει γεύση σοκολάτας, ρίχνουμε μερικές κουταλιές κακάο όταν χτυπάμε το μίγμα, μέχρι να πάρει το χρώμα που θέλουμε.

ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΟΡΕΞΗ !!!


 

 



  


active³ 4.7 · © 2000 - 2013 IPS Ltd · Όροι χρήσης