Δώσε μου ένα φιλάκι ...
Mailing list

Δώστε μας το e-mail σας και μείνετε ενήμεροι...

Είσοδος μελών

English  
17/01/2019 02:07

Δώσε μου ένα φιλάκι ...


Αν μου δώσεις ένα φιλάκι, μπορώ να καταλάβω όσα νιώθεις για μένα. Ένα φιλί είναι τόσο εκφραστικό και μπορεί να δοθεί με άπειρους διάφορους τρόπους. Ο καθένας από αυτούς μπορεί να εκφράζει διαφορετικά συναισθήματα και να στείλει διαφορετικά μηνύματα στον παραλήπτη του. Με ένα φιλί μπορείς να στείλεις συμπάθια, αγάπη, πόθο, μίσος, θλίψη, φόβο. Ένα φιλί είναι ότι μια εικόνα για 1000 λέξεις. Κατ' ακρίβεια ένα φιλί αντιστοιχεί σε 1002 λέξεις.

Γιατί λέμε ναι στα φιλιά λοιπόν;

Λέμε ναι στα φιλιά επειδή ένα φιλί ταιριάζει παντού και πάντοτε. Δεν έχει ιδιαίτερη σημασία ο χώρος ή ο χρόνος αλλά μόνο η διάθεση για να το δώσεις αρκεί. Μπορείς να δώσεις ένα φιλί στο πάρκο, στο γυμναστήριο, στη σχολή, στη στάση περιμένοντας το λεωφορείο, ακόμη και αν είσαι Εσκιμώος στην Αλάσκα ή αστροναύτης στο φεγγάρι. Μπορείς να φιλήσεις είτε Χειμώνα, είτε Άνοιξη, είτε Καλοκαίρι. Ακόμη και το Φθινόπωρο.

Λέμε ναι στα φιλιά επειδή για να δώσεις ένα δεν χρειάζεσαι οποιαδήποτε από πριν προετοιμασία ή οποιαδήποτε συνοδευτικά αξεσουάρ. Το γεγονός αυτό το κάνει τόσο απρόβλεπτο αφού μπορεί να συμβεί κάτω από οποιεσδήποτε καταστάσεις και δίνεται χωρίς καμία προϋπόθεση.

Λέμε ναι στα φιλιά επειδή ένα φιλί είναι ιδιαίτερα ανεβαστικό για τη διάθεση όλων! Δοκίμασε το την επόμενη φορά που θα βρίσκεσαι σε ένα βαρετό «meeting» και θα βλέπεις τον χρόνο να μην κυλάει. Στείλε τότε ένα φιλί σε κάποιον και δεν θα το μετανιώσεις.

Λέμε ναι στα φιλιά επειδή ένα φιλί είναι απολύτως νόμιμο! Στις περισσότερες χώρες του κόσμου δεν θα παραβείς κανένα νόμο με το να δώσεις απλά ένα αθώο φιλάκι. Τα τελευταία χρόνια, αρκετές θεωρούμενες ως τριτοκοσμικές χώρες, έχουν κάνει ιδιαίτερη πρόοδο σε αυτό τον τομέα!

Λέμε ναι στα φιλιά επειδή είναι 100% φιλικά προς το περιβάλλον αφού δεν εκπέμπουν οποιουσδήποτε επιβλαβή ρύπους προς αυτό. Ακόμη και το τσιγάρο που θα καπνίσεις, είναι περισσότερο επιβλαβές.

Λέμε ναι στα φιλιά επειδή δεν παχαίνουν. Αυτό μου αρέσει περισσότερο απο όλα τα 'Ναί', καθώς όσα φιλάκια και να δώσω ή να πάρω, οι θερμίδες που παίρνω είναι μονίμως 0 ενώ η απόλαυση πάντοτε χτυπά στο κόκκινο.

Λέμε ναι στα φιλιά επειδή μπορείς να φιλήσεις σχεδόν τον οποιονδήποτε. Το αγόρι σου, την θεία σου, ακόμη και την κολλητή σου που είναι χορτοφάγος.

Λέμε ναι στα φιλιά επειδή είναι μια όχι και τόσο επικίνδυνη απόλαυση. Ορισμένοι θάνατοι που αναφέρονται σπανίως λόγω κάποιου φιλιού προέρχονται από απατημένους συζύγους ή αρρωστημένους εραστές που έτυχε να ήταν κατά τύχη αυτόπτες μάρτυρες κάποιου όχι και τόσο αθώου φιλιού.

Τώρα ξέρεις γιατί πρέπει να λέμε «ΝΑΙ» στα φιλιά. Ακόμη το σκέφτεσαι; :-)  


active³ 4.7 · © 2000 - 2013 IPS Ltd · Όροι χρήσης